1398/6/24 یکشنبه
آغاز ثبت نام وام دانشجویی برای نیمسال اول 99-98

.

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند ثبت نام وام شهریه دانشجویی نیمسال اول 99-98شروع شد. دانشجویان متقاضی می توانند از تاریخ 98/06/23با مراجعه به پورتال صندوق رفاه دانشجویی به آدرس bp.swf.ir و کلیک بروی گزینه ورود به پورتال فاز  و اجرای مرحله بعدی اقدام نمایید.
 سپس  با مراجعه به پروتال دانشگاه پیام نور طبس نسبت به تکمیل فرم درخواست وام شهریه اقدام ،و به همراه مدارک دیگر به امور دانشجویی دانشگاه تحویل دهند.

سقف وام شهریه برای دانشجویان کارشناسی 5.000.000 ریال و کارشناسی ارشد 11.500.000 ریال می باشد که پس از تایید صندوق رفاه از شهریه دانشجو در سیستم گلستان کسر می گردد.

شرایط دریافت وام:

1- دانشجوی مقطع کارشناسی ورودی نیمسال اول95 به بعد باشد(دانشجوی ورودی نیمسال  دوم 94 به قبل نمی تواند از وام شهریه استفاده نماید.)

2- دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال   دوم 96 به بعد باشد

3- سپردن تعهد با ضامن معتبر(ضامن کارمند شاغل رسمی یا پیمانی دولت باشد.)

تذکر: دانشجویانی که قبلاً وام گرفته اند نیاز به سپردن تعهد ندارند اما باید نسبت به ثبت نام در پورتال صندوق رفاه دانشجویی به آدرس bp.swf.ir و سپس تکمیل فرم درخواست وام شهریه اقدام و به همراه تصویر کارت دانشجویی و کارت ملی به امور دانشجویی تحویل نمایند
.

دانشجویانی که قبلاً از وام استفاده ننموده اند و برای اولین نوبت می خواهند برای وام ثبت نام نمایند می بایست پس از دریافت نمونه تعهدنامه از سایت با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی به دریافت تعهد نامه محضری اقدام نمایند:

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به دفتر اسناد رسمی:
1- تصاویر کارت دانشجویی، صفحه اول شناسنامه ، کارت ملی  دانشجو

2- تصاویر صفحه اول شناسنامه ، کارت ملی  ضامن
3- حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن
4- تصویر کارت دانشجویی دانشجو
5-
 نمونه تعهدنامه (دانلود نمایید)
تذکر: ضامن حتماً کارمند رسمی یا پیمانی دولت باشد و ضمانت بازنشسته،مشاغل آزاد و قراردادی پذیرفته نمی شود.

مدارک مورد نیاز جهت تحویل به امور دانشجویی:
1- فرم ثبت نام اینترنتی
2- اصل تعهد نامه محضری
3- تصاویر کارت دانشجویی، صفحه اول شناسنامه ، کارت ملی  دانشجو
4- تصاویر حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن

5- تصویر مدرک مقطع کارشناسی( ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد)

فایل ورد ثبت نام وام بصورت کامل و تایپی تحویل گردد

مهلت ثبت نام تمدید نخواهد شد و دانشجویان باید در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام و تحویل مدارک اقدام نمایند.

توجه: بدیهی است ثبت درخواست به منزله تایید درخواست وام نمی باشد و در صورت تکمیل و تایید مدارک و تامین اعتبار ، افراد متقاضی در اولویت قرار خواهد گرفت.

(تحویل مدارک به منزله تعلق گرفتن وام نمی باشد.)

برای ثبت نام اینجا کلیک نمایید ...